MALETA DE RECURSOS

En aquesta pàgina trobaràs recursos útils per treballar amb les TIC.

 

Bubbl.us

És una eina per crear mapes Conceptuals de forma on-line. El seu ús és fàcil i intuïtiu. Els mapes creats amb Bubbl.us es poden exportar com a imatge. És una Eina 2.0 molt adequada per al treball de classe ja que ofereix la possibilitat de fer els mapes col·laborativament.

16gf30kt_mapa-muri1

Piktochart

És una eina per crear cartells. Es troba a la xarxa i totalment gratuïta. Necessites registrar-te en una compta de gmail per poder-hi accedir i ser-ne un usuari. El programa està en anglès però es pot entendre sense necessitat de saber-ne, ja que és molt intuïtiu i les icones són molt simples i clares.
Un cop enllestit, ens el podem descarregar amb format JPG (format imatge), o bé, fer-lo públic i compartir-lo a qualsevol altre persona que tingui gmail.

tait-piktochart-infographics

GLOGSTER

És una eina per dissenyar una presentació. Hi podem adjuntar imatges, so i videos que es troben a internet o també si els tenim guardats a l’ordinador. És un programa que es troba a la xarxa i és gratuïta. Necessites tenir una compta de gmail per poder-te registrar i ser-ne un usuari. El programa està en anglès però es pot entendre sense necessitat de saber-ne, ja que és molt intuïtiu i les icones són molt simples i clares.
Un cop el tenim enllestit, ens el podem descarregar i imprimir-lo, o bé, el podem fer públic i compartir-lo a qualsevol altre persona que tingui gmail.

carnival-glogster-large

TUXPAINT

És un programa gratuït que es necessita instal·lar a l’ordinador. És útil per dibuixar. El podem configurar en l’idioma que més ens convingui ; català, castellà, francès…
És molt intuïtiu i tens un ventall molt ampli de retocs per fer al teu propi dibuix que dissenyes amb el ratolí.

Si us el voleu descarregar, cliqueu aquí.

prg_tux_paint

INKLE WRITER

És un programa gratuït que no cal descarregar-lo. Només necessites registrar-te amb una conta de gmail.
És pràctic per crear històries interactives, les quals, s’han d’anar escollint la opció correcte per continuar llegint, sinó tornes a començar la història.
Està en anglès però tens l’opció de posar-lo en castellà, a més, disposes d’un tutorial on t’expliquen els passos que has d’anar seguint per elaborar la teva història. Hi pots posar imatges.
Es troba a la xarxa molt fàcilment i és molt intuïtiu. Els resultats finals es poden compartir i fer-los públics amb un link que et dóna el programa.

PREZI

És un programa gratuït que no cal descarregar-lo, és a dir, és online. Està en anglès però pots canviar l’idioma a català.
Serveix per fer presentacions de manera més visual i dinàmica. És un recurs molt útil i intuïtiu.
A la presentació hi pots inserir: imatges, vídeos del youtube o que tinguis a l’ordinador i gravacions de veu. Tens un gran ventall d’estils de plantilles de presentació i d’estils de lletra.

Es guarda de manera automàtica i quan finalitzes l’elaboració de la presentació, pots compartir-ho amb un link que et proporciona el mateix programa, o bé, pots descarregar-te la presentació com imatge o PDF.

 

http://www.usaelcoco.com/

Et proposa tota una sèrie d’activitats de raonament, de problemes, de càlcul numèric….

http://www.supersaber.com/

Activitats molt divertides per consolidar els continguts treballats a l’aula.

http://www.genmagic.net/habilidades/dib4c1.swf

Treballem les qualitats perceptives en els nens i nenes.

 

http://www.edu365.cat/primaria/muds/matematiques/

 

LA MOTXILLA 

 

 

 

 

 

Jocs de matemàtiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *