L’AVI AMB POCA MEMORIA

A textos aquest segon trimestre em fet un text individual sobre els avis.

Seguint uns passos.

-Prewriting.

-Drafting.

-Revising.

-Editing.

-Publishing

A escriure una mica mes bé els contes.

 

L’ AVI AMB POCA MEMORIA
Hi havia una vegada una família que vivia en un petit poblet.

La família era:El avi Josep que era una persona molt alegre,pero
amb poca memoria.La seva neta la Berta simpatica i juganera.
El seu net l’Arnau amb cara de bona persona hi ha vegades trapella.

Llavors hi va haver un dia que va haveri un petit promblema amb el avi i es que quant era jove tenia molta memoria i s’en enrecordava de tot.Pero al llarg dels anys la memoria la va anan perdent fins avui en dia pero lo dolent es que quan li pregunten una cosa al cap d’una estona ja no s’enrecorda .L’avi Josep un dia passejan pel carrer va veure la farmàrmacia,llavors va entrar i va demanar si havien pastilles per la memoria.Llavors la farmaceutica va dir si,ara te les vai a buscar.Quan li va donar les pastilles li va pagar va agafar les pastilles i va anar a casa altre cop per provar les pastilles per la memoria.

Quan va arribar a casa, va provar les pastilles,i al cap d’uns dies no va notar res.Pero va començar a trucar amics hi ha familiars seus,per recomanar-lo alguna cosa per la memoria.Pero tot allo que li van dir,ho va provar tot pero no li va servir de res.Despres d’una hora es va començar,a trobar molt malament.Lavors va tindre que trucar a urgencies i dir que es trobava molt malament.

Llavors al cap de 10 minuts ja va vindre l’ambulancia.Despres van baixar rapid de l’ambulancia tots els que anaven dins,van agafar la llitera,van pujar fins al pis on vivia el van posar damunt la llitera i s’el van andur fins a l’hospital.

Al cap de 10 minuts quan va arribar l’ambulancia a l’hospital el van transportar amb llitera fins a l’habitacio.Llavors els metges li van començar a posar vacunes i altres coses per fer el possible perque no li fes mal de cap.I quan li van acabar de fer les coses que li tanien que fer,el van deixar reposar a l’habitacio tranquilament.Al cap d’un dia van vindre a visitar-los els seus dos nets la Berta i l’Arnau.Llavors la Berta li va dir al seu avi
-Com et trobes?
Llavors l’avi li va contestar.
-Ja em trobo millor.

Llavors la Berta i l’Arnau quan li van acabar d’explicar com et trobes?,…La Berta i l’Arnau ho van agafar tot i van tornar a casa altre cop.Al cap d’una setmana quan l’avi tornar a casa,el van tornar a visitar un altre cop la Berta i l’Arnau,pero aquest cop amb un regal llavors quan l’avi va obrir el regal va dir, que es aixo?I la Berta va dir,es una llibreta perque t’apuntis les coses que et diguin,i aixi tenen recordis llavors l’avi va dir moltes gracies Berta i Arnau us estimare sempre.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *