Aprendiendo a aprender: Poderosas herramientas mentales con las que podrás dominar temas difíciles (Learning How to Learn) by McMaster University & University of California San Diego

Aquest ha sigut un dels cursos que m’ha agradat més, per la seva temàtica i per la manera d’explicar els conceptes. A través de quatre setmanes, he après com el cervell utilitza dues maneres d’aprendre (focus mode and difuse mode), fragmentació de la informació, tècniques de memòria (com la visualització), procrastinació, .. entre d’altres; tot des d’un punt de vista pràctic i relacionant-ho amb la meva pràctica. El que he trobat  a faltar, tot i que això, seria com un segon pas, és com enfocar tot aquests conceptes a l’aprenentatge de l’alumnat.

Fins i tot, em vaig decidir a invertir en el certificat del curs, i pendent tinc seguir aprofundint amb la lectura del seu llibre.

Certificat : https://coursera.org/share/3eeef88cce33d080f8ac4ad805467346