PI “Els JOCS OLÍMPICS”

Durant aquest curs 2014-2015, hem dedicat el nostre projecte interdisciplinari als JOCS OLÍMPICS.

Per decidir el tema, es van portar a terme dues rondes de votacions que vam fer coincidir amb la votació del tema de la Setmana Cultural’15 que se celebra a nivell d’escola, a partir d’aquí nosaltres vam redreçar la nostra tasca tenint en compte els nostres interessos particulars.

Així doncs, vam establir els temes a treballar i cada infant es va incorporar a un grup de treball que tractaria aquell tema que ell/a considerava interessant. Van establir-se 6 grups: història dels JJOO, Els JJOO en l’actualitat, tres grups s’han dedicat a estudiar les diferents disciplines olímpiques de l’era moderna i un altre grup, ha volgut conèixer els atletes professionals i han centrat la seva investigació en una selecció d’atletes nacionals i internacionals.

Després de diverses sessions de treball durant les quals hem fet la primera recerca, endreçat i elaborat la informació, etc. Per fi, hem enllestit el treball final que hem exposat a la resta de companys i companyes de l’aula.

Dijous, 19 de març de 2015

El grup 1, format pel Victor E., Marc L-P., Marc P. i Alejandro Sequera ha presentat oralment les conclusions del seu treball…

G1_HistoriaJJOO

[vimeo width=”600″ height=”400″]https://vimeo.com/122646308[/vimeo]

Dijous, 26 de març de 2015

El grup 2 (Martina, Noa, Júlia i Lucía) han explicat com s’organitzen els Jocs Olímpics en l’actualitat.

Els JJOO: Organització

Dijous, 9 d’abril de 2015

El grup 3, constituït pel Daniel, el Xiaoning, l’Adanai i l’Àlex Acacio han fet una petita explicació sobre les diferents modalitats olímpiques d’hivern.

(Fotos i videos, properament)

Dijous, 16 d’abril de 2015

El grup 4, format per l’Arsen, el Xavi, la Ona i el Jesuha, han treballat una altra part de les disciplines olímpiques, en aquest cas, d’estiu. S’han centrat en els esports de pilota (futbol, bàsquet, rugby…).

(Fotos i videos properament)

Dijous, 11 de juny de 2015

Després d’un parèntesi en les presentacions, avui els grups que faltaven, han fet la seva presentació.

El grup 5, del qual formen part el Marc I., el José Antonio, la Nerea i l’Hugo, han acabat d’explicar la resta de disciplines olímpiques.

Per últim, el grup 6. La Daniela, l’Alba, l’Alejandro C. i la Mariona ens han explicat algunes qüestions interessants sobre els atletes (alimentació, preparació física…) i ens han presentat alguns esportistes d’èlit com, per exemple, Nadia Comaneci, Usain Bolt, Rafael Nadal…

(Fotos i videos properament)

Encara falten vídeos i fotografies per publicar… Tot i així, mentre arriben… Aquí podeu veure el dossier que hem confegit!!!

Degut al tamany de l’arxiu (5MB), no podem adjuntar-lo per a la seva descàrrega, per això, si voleu una versió editable del mateix, no dubteu a demanar-la, amb gust us l’enviarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *