Els Devorallibres de 2n “B” recomanen…

Com ja us vam anunciar, tenim uns quants aspirants al títol de “Devorallibres” i aquesta setmana, que han començat a acabar les primeres lectures, iniciem un nova activitat: les recomanacions literàries…

La Noa G. ens recomana, de moment, aquests dos llibres:

quinesbesties               tramuntanaalagranja

Quines bèsties! és un recull de pomes sobre diferents animals i animalons, i com diu la Noa, “encara que de vegades no entenguis algunes paraules, després les entens!”, “són poesies divertides sobre els animals”.

Tramuntana a la granja és una història divertida en què a causa de la tramuntana, els animals es troben en una tessitura complicada, voleu saber com es resol?… No deixeu de llegir-lo!!!

La Martina S. ens recomana…

lhamsterdesaparegut

 

L’hàmster desaparegut és una història molt divertida que ens fa fer de detectius per resoldre el misteri del hàmster desaparegut.

En Daniel, ens ha parlat molt content i satisfet de…

lespomesdelsenyorpeabody

El protagonista de Les pomes del senyor Peabody és un entrenador que esgotat d’entrenar, es refugia en un hort de pomes…

L’Alba encara està immersa en la lectura de la història “El hombre que abrazaba a los árboles” però de moment està molt contenta i ens diu que li agrada molt!!

elhombrequeabrazabaalosarboles