Convertint-nos en Devorallibres!!!!

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Des del passat 12 de gener, les biblioteques municipals de Sabadell van engegar una nova edició del concurs “Devorallibres“, la Jessica ens va explicar en què consistia i cada dia apareixen més aspirants al títol!! Ja en tenim 5 i esperem que siguin més: el Daniel, la Martina, la Mariona, l’Alba i la Noa ja estan descobrint un munt d’aventures a través dels llibres que els han prestat a la biblioteca!!

El millor de tot és que tots els companys i companyes de l’aula s’estan contangiant d’aquest esperit lector i aprofiten qualsevol moment per endinsar-se en els móns fantàstics que s’amaguen darrera les lletres dels llibres…

 

2 thoughts on “Convertint-nos en Devorallibres!!!!

  1. Jessica Post author

    M’encanta veure-us tan engrescats amb les històries que esteu llegint!! Us FELICITO i us animo a continuar descobrint noves aventures i, a tots aquells que encara no heu pujat a aquest carro… NO US HO PERDEU!!!

    Reply
  2. Pingback: Arriba una nova edició del concurs “DEVORALLIBRES”!!! | Escola AMADEU VIVES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *