Visita a la Capella de Sant Rafael

Segona visita  a la capella de Sant Rafael de l’antic Hospital Mental, darrere la Seu del Districte de Nou Barris, a 5 minuts a peu de l’Institut.

“A primera hora hem anat a visitar la capella de Nou Barris i ens hem trobat dos arquitectes prenent mides i fent fotos a l’interior i exterior de l’edifici; un es diu Javier i l’altre Albert. Hem estat parlant amb ells i hem pogut accedir a l’interior de l’església i hem pogut observar que s’està deteriorant, a més a l’interior gairebé no hi entra llum. La causa del deteriorament és la humitat. Hem decidit que no faríem res a l’interior de l’església a causa del seu mal estat i hem decidit que farem una intervenció a l’espai de fora”  (Anna Pérez i Isaac Pérez)

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>