Visita exposició fotogràfica a Can Basté

Visita al Centre Cívic de Can Basté, a Virrei Amat, per veure l’exposició “Vist a Barcelona”

A la Sala Cava, a l’exposició col·lectiva dels treballs guanyadors de la convocatoria “Vist a Barcelona 2010″  podreu trobar 10 treballs de diferents fotogràfs tots ells retratant d’una forma diferent la ciutat de Barcelona.

http://vimeo.com/32615019

Les fotografies són fetes a Barcelona i mostren la part més humana de la ciutat: aquest ha estat el nostre punt principal d’interès i el que més hem valorat; hem vist també una petita exposició sobre com en un mateix bloc de pisos, cada família personalitzava la seva sala d’estar.

“Hem anat a Virrei Amat a veure una exposició de diferents fotògrafs, hi havia fotos  de diferents tipus: fotos de persones, de coses i d’animals. Algunes fotos eren molt maques, però algunes altres no m’han agradat gens” (Mariana Lujan)

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>