Sessió 19: 01/04/11

Avui feia bon dia  i hem fet una part de la sessió a fora de la capella. Hem estat col·locant els fils de niló als objectes. Els que estaven dins de la capella -el Christian, el Jean-Pierre i el Josep- han estat fent forats al cub i a alguns objectes amb el trepant. L’Eloi i el Pedro s’han encarregat de penjar els objectes.

JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa JMBalanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa  JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa

Després, el Josep-Maria ens ha deixat escoltar el paisatge sonor que hem anat construint tots aquests dies. Hem pogut sentir moltes coses barrejades: veus, sons  urbans, sons de les entrevistes,  la conversa de la  mare de la Lisa en el seu idioma, la Lisa cantant, etc.

JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa
JMBalanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa JM Balanyà EN RESiDÈNCiA a l'Institut Joan Brossa

Finalment, hem assajat una mica. Ens hem coordinat molt bé. Estem contents de  la feina feta. Bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *