Sessió 15: 18/02/11

😆 15 sessions! I avui fa un dia radiant a Barcelona. Des de dalt del carrer Thous podem veure les torres de la Sagrada Família. Al fons, el mar. Quina visió més tonificant per començar la Residència d’avui!

 

Foto 62Foto 63

Avui a la capella amb el Josep-Maria i amb mi: la Bertha, la Nelly, la Sandra, la Lisa, la Mireia, la Virgínia, el Mohsin, el Jhon, el Pedro, el Youssef, la Vanessa i el Jean Pierre.  I a l’aula C1 amb el Josep, l’Israel, la Cati i la Lourdes: l’Eloi, el Yenfer, la Marilenne, la Carmen, la Daniela, el Christian i el Mohammed. L’Ariadna i l’Agustina no han vingut.

Abans de començar, el Mohammed ha dut una campana, la Vanessa una mena d’arpa que ha fabricat amb la Daniela i el Jean-Pierre ha dut una llanta de cotxe i un penjador. Arriben objectes nous! Que bé! Moltes gràcies!

Foto 73

A la capella hem començat a muntar una maqueta del cub de ferro. Hem agafat cartolina blanca i eines diverses i hem començat a treballar en una maqueta a escala 1:5. Hem hagut d’anar construint paral·lelepípedes de 37 mm de costat. I també hem anat retallant trossets de cartolina que simulaven els objectes sonors que tenim. Una feina de xinos! Tot i que no ens ha donat temps d’acabar, la feina que hem fet ens ha ajudat a dibuixar d’una manera clara i molt visual com quedarà el cub. Divendres vinent haurem d’acabar la maqueta. Les feines no es deixen mai a mitges!

Foto 64Foto 65Foto 66Foto 75Foto 76Foto 72Foto 74

Ah, per cert, el Youssef no podia parar la seua vena creativa i ha construït una casa de cartró! I la Lisa un cor! Efectes col·laterals de fer maquetes.

Foto 68

El grup que treballava amb el Josep i l’Israel primer, han dibuixat els espectrogrames que produïen unes campanes tubulars fetes ad hoc. Després, amb la Cati i la Lourdes, s’han dedicat a buscar videos de sons al You Tube, per veure si podem donar exemples de sons que corresponguin als diferents orígens de tots els alumnes. L’Audacity els ha donat algun problema a l’hora de gravar els sons i jo he anat boja de la C1 a la capella i de la capella a la C1. En fi, ja ho resoldrem!

One thought on “Sessió 15: 18/02/11

  1. lizethguevara

    OH AQUEST DIA M’HO VAIG PASAR MOLT BÉ AMB ELS MEUS COMPANYS ,JA PORTEM DIVERSES SECION QUE PODEM TREBALLAR MOLT BÉ I REIRNOS , BÉ ESPECIALMENT GAUDIM MOLT 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *