Sessió 13: 04/02/11

Dia d’assaig: en principi havíem pensat de fer una sortida per enregistrar sons a l’entorn de l’institut, però en Josep-Maria ha portat uns micros de contacte que havia preparat i els hem provat amb diferents peces de metall, algunes de Girona i una altra que provenia de la Llotja de Sant Andreu. No hem pogut penjar les peces perquè encara no tenim el suport definitiu. De manera que alguns de nosaltres les hem aguantat mentre uns altres les percudien. El resultat ha estat interessant, però cal aprofundir més en aquest aspecte i, també cal, experimentar més amb diferents maneres de percudir i amb diferents objectes.

Després ens hem col·locat al voltant de taules i hem continuat amb el treball d’improvisació dirigida, percudint amb varetes de fusta i emetent sons o parlant, segons les instruccions del Josep-Maria. Ens ha costat una mica de concentrar-nos. El Josep-Maria ens ha dit que, per tal d’assolir un resultat mínimament satisfactori, hem d’estar molt atents, com si fóssim una orquestra que està dalt de l’escenari. El nostre objectiu és aconseguir fer una bona performance el dia de la presentació.

One thought on “Sessió 13: 04/02/11

  1. lizethguevara

    oh a mi aquell dia m’agrada molt , bueno ara aquet projecte em començan a agradar més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *