Exposició d’En Residència 2009-2010

foto-dia-expo-red

El dilluns 15 de novembre del 2010 vam assistir a l’exposició dels treballs que els alumnes de l’IES Bernat Metge, l’IES Infanta Isabel d’Aragó i l’IES Collserola van fer l’any passat en el marc del projecte d’En Residència.

L’acte va tenir lloc a la Fundació Suñol. Allí ens hi vam trobar els artistes respectius, representants de  l’organització A Bao A Qu, el Consorci d’ Educació de Barcelona, el  CoNCA i  el director de la Fundació Suñol. Ara ja estem una mica més al cas de qui era tota aquella gent. Tots ells van fer uns parlaments on posaven de manifest la importància de la Residència. Ens van fer sentir que estem fent una cosa important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *