Primeres sessions: 27 i 28 de setembre

El procés de creació de la nostra obra avança. Us relatem les primeres i últimes sessions dutes a terme i el que s’esdevindrà en la propera sessió.

Sessió 1: 27 de setembre 2010
Fou la primera presentació, on bàsicament es va fer una explicació del projecte.

Sessió 2: 28 de setembre 2010
Es va dur a terme una presentació del projecte més extensa, amb un Power Point inclòs: vàrem poder conèixer l’origen del projecte, objectes sonors, escultures sonores i vàrem escoltar audicions vàries.

La propera sessió (el 15 d’octubre) farem la primera presentació de material per part de tots els participants en la residència: estudiants, professors i creador.

D’acord amb el comentat a la sessió 2, cada participant col·laborarà en la següent sessió de dues maneres:

1. Aportarà dos enregistraments d’àudio, per exemple en mp3, d’una durada mínima d’1 minut cadascun. El so, en cap cas, ha d’estar manipulat. Els sons que s’aportin poden provenir de qualsevol entorn: sons de la casa, del carrer, de la natura, d’una platja urbana… Es recomana que els sons provinguin d’una sola font, per a la seva millor escolta i identificació, tot i que s’admetrà qualsevol so. Durant la sessió, cada participant explicarà breument l’origen dels seus enregistraments.

2. Els participants també aportaran un objecte, d’un sol tipus de material, preferentment metall o fusta. L’objecte pot ser casolà, industrial, o la resta o part d’un objecte o maquinària. S’ha de dur net i unit a un cordill, filferro o similar, de manera que sigui possible penjar-lo. Procurarem que les mides de l’objecte siguin aproximadament d’entre 5 i 30 cm de llarg, entre 25 i 60 cm d’alt i entre 0,5 i 20 cm de fons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *