Estem a Carrara

Avui la Isabel ens ha ensenyat com l’artista extreu  de dins del material la peça que vol, que li parla , aquella peça que vol sortir .

Em vist  obres d’artistes clàssics que treballaven la pedra , com Miguel Àngel. També em observat  el joc de la creació/destrucció en imatges de Carrara, espais mítics en l’extracció dels  blocs de marbre que configuraran  les futures peces d’art.

Ens ha ensenyat els materials que farem servir per treballar i ens ha parlat de les característiques de l’escaiola. Després  em començat  a esculpir la nostra peça, seguint com  a model  l’esbós en plastilina.

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>