Sortida al MACBA, exposició Volum

 

L´Ariadna  ens  va  explicar diferents obres de l’exposició Volum. Ella i la Isabel les havien seleccionat per fer-nos veure diferents maneres en què els artistes treballen l’espai i la seva interacció amb l’espectador. Conèixer Tàpies, Barceló, … ha estat molt interessant.

 

 

Al MACBA vam veure una obra del Tàpies que era un llit penjat de la paret , aquesta obra em va agradar molt perquè donava molta sensació d’inestabilitat. També em va agradar molt l’obra que estava penjada per les parets com si fossin cartells amb frases de la Constitució. Considero que realment és  un moment en que la reflexió sobre el que és el món de la política i la seva relació amb el poble s’ha de posar a debat.

Manel Chamorro

La visita al MACBA m’ha servit per conèixer autors catalans que no coneixia com Barceló. Totes les reflexions que ens ha fet l’Ariadna m’han ajudat a obrir més el meu imaginari sobre que és l’art contemporani. Crec que també m’ha ajudat a visualitzar i entendre més l’obra ‘Amb el fons en blanc’ que estem fent a l’institut.

Weston Silva

El que m’ha sorprès més és que un pintor faci servir pipes com si fos pintura

Bryan Pérez

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>