Fem figures carregades

 

Amb la Isabel hem estat veient els seus projectes artístics i observant com fa servir les Figures carregades. També hem après com es fan còpies d’aquestes petites escultures.

La visió de la Cleivis Pineda:

Vam estar fent unes figures per al pessebre. Va ser una classe molt divertida , a mi personalment em va agradar molt perquè jo mai  havia imaginat que aquestes figures es fan així. El que em sembla mes curiós d’ella és que els seus treballs son tots en blanc, si ho veus a simple vista i no t’ho explica sembla una ximpleria, una cosa sense importància, però ella ens va explicar tot, i té el seu significat.

Fa treballs molt curiosos i originals , m’agradaria tenir la seva imaginació.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>