Ja tenim aquí la Isabel Banal!

Primer hem fet una recerca sobre les experiències que han fet altres artistes en altres instituts. Hem vist les obres que han realitzat i esperem col·laborar amb la Isabel per fer-ne una tan interessant com les que hem vist que s’han fet en edicions anteriors.

També hem buscat informació sobre l’art contemporani i això ens ha donat una visió més àmplia del camp on ens mourem.

 

Busquem, trobem i analitzem informació

 

Quan hem conegut la Isabel hem pogut veure d’on venien alguns dels elements que havíem observat en la seva obra: com de la seva vida extreu la poètica de les seves obres d’art fent ús de material del món rural i sobretot enfrontant i donant veu al color blanc.

Hem entès una mica del que es mou dins d’ella observant les llibretes d’artista que fa i entenent com quan era petita, des del poblet de Castellfollit, observava des de l’espedat les persones que treballaven al camp i es veien petitones. Com la pintura i el paisatge han estat sempre presents, com una constant invariable dins el seu imaginari, i com tot aquest imaginari la converteix en una persona plena de  passió pel que fa i amb una ferma voluntat de donar-la al jovent amb què treballa.

 

Castellfollit de la roca – un estudi d’escultura-el color blanc

Ja ens hem posa’t mans a l’obra!

Estem investigant sobre la idea de càrrega, sobre allò que per a nosaltres és una càrrega. Cadascun de nosaltres ha fet un dibuix expressant el nostre concepte i la Isabel ens els ha comentat un per un.

 

Dibuixant les Figures carregades

Fent FIGURES CARREGADES

La Isabel analitza les nostres Figures carregades

Nosaltres ens estem animant a fer la nostra llibreta, tal com ella fa. Anem treballant i posant allò que a nosaltres ens sorprèn, ens commou i ens fa pensar.

 

 

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>