Tom Carr EN RESiDÈNCiA a l’Institut Sant Andreu: visita al MACBA i inici de la col·laboració amb Barcelona Poesia

Tom Carr i els estudiants de l’Institut Sant Andreu visiten l’exposició Volum!. L’equip del MACBA dissenya un recorregut específic i un comentari detallat de les obres exposades posant-les en relació amb el procés de creació que estan desenvolupant a la residència.
A l’inici de la visita, els estudiants i Tom Carr realitzen una acció aprofitant els espais del Museu:

Quan acaben la visita al MACBA, van cap a la Virreina, on es reuneixen amb els responsables de Barcelona Poesia per parlar sobre la possible col·laboració entre la residència i el Festival. La trobada és molt fructífera i s’acorden dues grans línies de treball: la col·laboració amb alguns dels autors convidats al festival i la intervenció al pati de la Virreina durant els dies de Barcelona Poesia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *