Inici de la recerca

S’han iniciat els processos de recerca a les tres residències.
La residència de la Isabel Banal a l’Institut Barcelona-Congrés s’ha iniciat dibuixant i buscant a revistes el que serà un motiu central de l’obra: les figures carregades.

La residència del Tom Carr a l’Institut Sant Andreu, aprofitant la proximitat del dia de Tots Sants i la tradició de l’Institut d’elaborar epitafis per aquesta jornada, fan una visita al cementiri de Sant Andreu, on els estudiants fotografien els epitafis que els resulten més interessants o impactants, ja sigui pel text o per la tipografia. Més endavant, cada estudiant dissenya un epitafi imaginari.

La residència del Vicens Casassas a l’Institut Valldemossa inicia el treball amb una documentació del barri mitjançant plànols on es situen els punts on viuen tots els estudiants i els seus recorreguts habituals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *