Onzena sessió: grups de treball i visita del president de l’Associació de Veïns de Canyelles

collserola2-1collserola2-5collserola2-2collserola3_8febcollserola2_8febcollserola_8feb

Avui la sessió ha estat intensa, de fet, com sempre. Hem treballat en els grups que es van  formar el dimarts: Grup de Disseny, Grup de Contacte Institucional i Recursos, Grup de Construcció i Grup de Premsa i Comunicació.

Amb el Grup de Contactes Institucionals i Recursos hem estat revisant el text que van preparar durant la setmana, per quan vagin a parlar amb les institucions per demanar-los els recursos necessaris, però sobretot per preparar la reunió del proper dimecres amb els professors i el director de l’institut. El text estava molt i molt bé i sobretot em treballat una bona introducció que expliqués molt clarament el projecte de noubarrisnou.

En Noé, del Grup de Disseny, ha portat els logotips de noubarrisnou que va fer durant el cap de setmana i entre tots els hem comentat i han donat el seu parer, sobretot l’Alexandra i la Arantxa els semblaven poc “joves” els que hem escollit… a veure que ens portarà en Noé el proper dia!

El Grup de Producció i Realització, com que el Grup de Disseny estava massa ocupat amb el logotip, ha fet un parell de propostes de dissenys per la bústia-panell-taulell participatiu. Una idea interessant ha estat que en comptes de paperetes petites hi hagués un rotlle de paper continuu.

Amb el Grup de Premsa i Comunicació hem decidit crear una pàgina al Facebook, un blog a més aniran recopilant informació de mitjans de comunicació diversos i començaran a redactar el dossier de premsa.

A mig matí ens ha visitat el president de l’Associació de Veïns de Canyelles que ens ha explicat la història del barri i algunes anècdotes sobre les reivindicacions veïnals com es manifestaven amb el cotxes envaint la Plaça Sant Jaume o com van segrestar un autobús per obligar-lo a pujar fins al barri. El que destacaria de la seva visita ha estat veure com les coses que ara tenen al barri i que fan servir cada dia (com el metro o la plaça dels “pirulos” sense anar més lluny, han estat gràcies a les reivindicacions dels mateixos veïns, evidenciant que ells mateixos com va dir la Carme Andrés en el seu moment han de reivindicar també el seu espai públic. Ah! i ens ha aclarit el misteri de qui és l’encarregat de “punxar” la música als altaveus de la Plaça del “pirulos”: son el “departament de fonts públiques” de la ciutat… Tot plegat la seva visita ha estat molt útil i enriquidora. Des d’aquí, moltes gràcies.

(Lluís Sabadell Artiga)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *