Jack and the beanstalk

jack.jpg   Si cliqueu la imatge de l’esquerra podreu escoltar i veure la història de “Jack and the beanstalk” que fa poc temps alguns grups de l’escola van veure representada al teatre. Que ho passeu bé!

Escolta les cançons:

I want to be a magician

What colour is this magic bean?

Fee, fi, fo, foy

Small or big

You make me happy

Fearless John” (en Joan sense por)

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/contescontats/955311.rm" width="352" height="288"/]Us convidem a passar una bona estona i, de pas, practicar una mica l’anglès veient aquest video de les tres bessones.

En aquesta ocasió en Joan  vol saber què és la por. “The triplets” el volen ajudar i, al final, en John se sentirà realment espantat.

Recordeu que si visiteu el web de l’Edu3.cat   podeu gaudir de molts altres contes.  

Els alumnes de sisè han participat en el programa Play al K3!

“Play” és un programa per practicar l’anglès amb música, amb cinema i amb jocs de lletres i números. La seva finalitat és que l’espectador passi una bona estona mentre aprèn, recorda o es familiaritza amb la llengua anglesa.

Els participants de “Play” són nois i noies de sisè de Primària (11 – 12 anys) de diferents escoles de Catalunya. Cada escola interpreta dues cançons que, prèviament, ha estat assajant a classe a partir d’un material audiovisual que li ha estat enviat. Les quatre cançons que es canten a cada programa van associades a una pregunta de comprensió oral que haurà de respondre el/la portaveu de l’altra escola, amb l’ajuda dels seus companys, repartits entre el públic.

En una altra prova, les dues escoles hauran de sumar esforços per respondre, de forma conjunta, en una prova de vocabulari que consisteix a formar una paraula a partir d’un lletrejat en anglès o bé a donar el resultat de les sumes i restes que se’ls pregunta, també en anglès.
Una altra prova és la del cinema, on els participants veuen l’adaptació d’una escena d’una pel·lícula, subtitulada en anglès, on hi ha un parany que han de trobar per puntuar.

Totes aquestes proves van sumant punts a un marcador que, després de 13 programes, decideix quina escola és la que ha acumulat més punts en la seva intervenció. El premi és una pissarra interactiva, un projector i tres ordinadors portàtils per a l’escola guanyadora de la temporada. A més del guanyador, quatre escoles més reben com a premi material audiovisual.

Si voleu podeu veure el video de la participació de la nostra escola, els nostres alumnes han fet un molt bon paper!

play.jpg

Juny 08

Hem quedat tercers !!!

L’escola rebrà un projector i un ordinador.

GREAT!!!!

We are invited to visit their science day

L’escola americana de Barcelona ens ha convidat a visitar la seva escola i gaudir amb els experiments que han preparat per al dia de la ciència.

Hi hem anat els alumnes de cinquè i ha estat una experiència molt interessant. 

Us convidem a veure algunes fotografies de la sortida.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/fbfl_FNdFkc" width="425" height="350" wmode="transparent" /] 

Where the wild things are

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/_kuLCQqbAek" width="425" height="350" wmode="transparent" /]Us convidem a veure un video amb la narració d’un conte que hem treballat a l’escola. Tenim la sort de comptar amb la col·laboració de la Nadine, estudiant de Liverpool que aquest any està a l’escola treballant amb els nostres alumnes. Ha gravat molts  materials que utilitzem habitualment amb els nens i nenes, entre ells aquest petit conte. Podeu dir-nos que us sembla!

Pancake day

Tuesday before Ash Wednesday is  Pancake day.

So we made pancakes with Nadine.

Do you want to make pancakes at home ?

You need ( for 15 pancakes ) :

110 g  flour

40 g  sugar

2 eggs

250 ml milk

2 teaspoons of salt

1 tablespoon of butter

2 teaspoons of bicarbonate soda

To fill :

chocolate syrup or

lemon and sugar

  Per ajudar-vos a fer els Pancakes aquí teniu aquest “chant”