Procés d’implementació

Un cop vam decidir que l’English day estaria relacionat amb el tema de l’any, vam buscar recursos i activitats que fessin referència a la salut i el menjar saludable.

Vam buscar un conte i una cançó relacionats amb el tema, i aquests han estat:

  • The very hungry caterpillar, by Eric Carle.
  • 5 a day song (Big Surprise 5 book).

A partir d’aquests, vam extreure el vocabulari i estructures gramaticals que voliem que assolissin i posessin en pràctica abans de l’English day.

Abans de treballar amb aquests recursos, es va fer una pluja dídees i coneixements previs referents al tema que anavem a tractar. També vam preparar un seguit d’activitats en el que els nens poguessin apendre i utilitzar tots aquests continguts.

Algunes de les activitats van ser: narració, seqüenciació i respresentació del conte, audició, lectura, comprensió i representació amb mímica de la cançó.

El treball de vocabulari es va fer a partir de: joc online a la PDI preparat per les mestres, bingo i memory.

El treball d’estructures gramaticals més especific el van realitzar els alumnes de 5è, perque eren els encarregats en cada una de les estacions de la gimcana. Per tant, van haver de preparar-se i practicar les instruccions, frases motivadores i de control de grup.

Per tal de que els alumnes fóssin conscients dels seus aprenentatges, es va passar una taula d’autoavaluació posterior a l’English day.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *