It’s Christmas Time!

christmas_graphics_01Christmas (Nadal) es celebra també als països de parla anglesa el dia 25 de desembre. En aquesta data, la família i els amics es fan regals i comparteixen el dinar de Nadal. El dinar tradicional consisteix en un titot (turkey) farcit acompanyat amb verdures, seguit d’un pastís de Nadal  anomenat “Christmas Pudding” (és un pastís de fruita seca fet al bany Maria). Quan es para taula, al costat de cada plat es col·loca un cracker, un paquetet de colors que dues persones estiren, una per cada costat, i que en fer-ho s’obri i esclata amb el so d’un coet.  A dins hi ha diferents objectes: clauers, jocs en miniatura, anells, etc.

 

A continuació podeu vore una imatge de com estaria la taula preparada a una casa anglesa la nit de Nadal. Veieu el menjar típic i els crackers?

resizeofchristmasdinner2

CHRISTMAS CAROLS.

Així s’anomenen les nadales. Ací teniu una nadala en Castellà i Anglès composada i cantada per l’alumnat de 6è de Primària! Quins artistes!!

A CHRISTMAS CAROL

 

Feu click sobre la imatge per aprendre, repassar i jugar amb el vocabulari del Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *