MARCO POLO & MAGIC CIRCUS

http://www.forumteatro.com/ups/marcopolo.jpg~play

Els  propers dimecres 28 de Novembre i 5 de desembre  l’alumnat del nostre centre participarà en les obres de teatre Marco Polo i Magid Circus que es representarà al Gran Teatre d’Alzira i al gimnàs de la nostra escola . A l’ àrea d’Anglès ens estem preparant per gaudir de l’obra i participar al màxim a l’hora que repassem i aprenem nous continguts.

Per seguir practicant des de casa ací teniu les cançons que cantarem i ballarem juntament amb els actors en uns dies.

Ready, steady, go!! Let’s sing!

THE DRAGON PARTY

The Dragon Party

THE NOBLE ART OF KUNG FU

The noble art of Kung-Fu

 

 

      WELCOME TO THE CIRCUS

Welcome to the circus

WE ARE TWO CIRCUS CHARACTERS

We are two circus characters

THE ELEPHANT DANCE

The elephant dance

 

Ací teniu les fotos de l’espectacle. Ho hem passat molt bé i ens hem quedat en ganes de participar més!!

 

2 thoughts on “MARCO POLO & MAGIC CIRCUS

  1. Gardulis

    – premature ejaculation pills
    end premature ejaculation
    DuraMale is formulated next to a work together of herbal researchers, haleness and nutritional professionals and pharmaceutical scientists who force looked after your sexual needs in the most appropriate admissible ways! We are absolutely self-possessed that DuraMale will het up b prepare object of you. As an additional help, we are also sacrifice you a 90 era rake-off rich second pledge wherein if you decay to get the results, you unreservedly sine qua non to recur the artefact repayment to us which we request is a rare and unlikely dispute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *