ENGLISH CINEMA – BIG HERO 6 (4th GRADE)

Hi everyone!

Després de veure la pel·lícula de Big Hero 6 en anglès i aprendre de manera divertida la llengua anglesa, us animo a que mireu totes les pel·lícules i dibuixos que vulgueu en anglès. Recordeu que quant més escolti el vostre cervell l’idioma, més ràpid aprendrà, igual que va fer quan éreu nadons amb el català i el castellà.

Us animo també a que escolteu la banda sonora original de la pel·lícula (Fall out boys – Immortals) llegint la lletra i que m’expliqueu a la tornada de vacances, el que heu entès.  Aquí us deixo l’enllaç!

http://es.lyricstraining.com/play/fall-out-boy/immortals/HQjK5ofIiQ#k6

Bones vacances de setmana Santa a tot@s!

ENGLISH IS FUN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *