Cinderella Play

Last Friday children from 1 st, 2nd and 3rd grade went to see Cinderella Play from IPA Productions. We participated and have lot of fun!!!! Here you are some pictures and videos about it. Enjoy it!!!

ENGLISH CINEMA – BIG HERO 6 (4th GRADE)

Hi everyone!

Després de veure la pel·lícula de Big Hero 6 en anglès i aprendre de manera divertida la llengua anglesa, us animo a que mireu totes les pel·lícules i dibuixos que vulgueu en anglès. Recordeu que quant més escolti el vostre cervell l’idioma, més ràpid aprendrà, igual que va fer quan éreu nadons amb el català i el castellà.

Us animo també a que escolteu la banda sonora original de la pel·lícula (Fall out boys – Immortals) llegint la lletra i que m’expliqueu a la tornada de vacances, el que heu entès.  Aquí us deixo l’enllaç!

http://es.lyricstraining.com/play/fall-out-boy/immortals/HQjK5ofIiQ#k6

Bones vacances de setmana Santa a tot@s!

ENGLISH IS FUN.

PRACTISE NUMBERS!!!!

Hello boys and girls of the 4th grade!

Aquí teniu un vídeo per poder practicar els nombres tant a nivell de pronúncia com escrits! Recordeu que per després de Nadal tothom ha de saber escriure i dir correctament els nombres. Pot ser hi haurà dictat sorpresa!!!

Penseu que no és tant difícil com sembla! Si us sabeu del 1 al 20 a la perfecció, ja ho teniu pràcticament tot guanyat!!

També heu de saber el 30, 40, 50, 60, 70, 80 i 90.

Recordeu que el 100 és “One hundred”, el 200 “two hundred” i així successivament.

El 1000 “one thousand”, el 2000 “two thousand”… i així successivament.

Podeu mirar el vídeo tantes vegades com vulgueu, però sobretot, recordeu el que ja us he dit alguna vegada: el cervell aprèn més ràpid quan escolta i al mateix temps visualitza com s’escriu la paraula. Després, us podeu posar a prova i intentar escriure els nombres. Podeu corregir-los vosaltres mateixos amb la cançó!

ENGLISH IS EASY AND FUN!!!

Revise and learn DAYS OF THE WEEK and MONTHS OF THE YEAR

Hola a tots/es de nou!!!

Moltes i molts de vosaltres esteu aprenent a escriure correctament els dies de la setmana i els mesos de l’any!

Aquestes cançons us permetran aprendre’ls més ràpid i d’una manera més divertida! Recordeu el que us he dit en vàries ocasions: el cervell aprèn molt més ràpid  quan identifica visualment la paraula al mateix temps que l’escolta. Així doncs, us aconsello que us centreu en mirar com s’escriuen les paraules mentre canteu la cançó. Després us podeu posar a prova intentant escriure’ls en un paper i comprovar-los amb la cançó! Endavant!!!

ENGLISH IS FUN