PRACTISE NUMBERS!!!!

Hello boys and girls of the 4th grade!

Aquí teniu un vídeo per poder practicar els nombres tant a nivell de pronúncia com escrits! Recordeu que per després de Nadal tothom ha de saber escriure i dir correctament els nombres. Pot ser hi haurà dictat sorpresa!!!

Penseu que no és tant difícil com sembla! Si us sabeu del 1 al 20 a la perfecció, ja ho teniu pràcticament tot guanyat!!

També heu de saber el 30, 40, 50, 60, 70, 80 i 90.

Recordeu que el 100 és “One hundred”, el 200 “two hundred” i així successivament.

El 1000 “one thousand”, el 2000 “two thousand”… i així successivament.

Podeu mirar el vídeo tantes vegades com vulgueu, però sobretot, recordeu el que ja us he dit alguna vegada: el cervell aprèn més ràpid quan escolta i al mateix temps visualitza com s’escriu la paraula. Després, us podeu posar a prova i intentar escriure els nombres. Podeu corregir-los vosaltres mateixos amb la cançó!

ENGLISH IS EASY AND FUN!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *