Què és una micra?

Aquests dies, la meva dona i jo, com molts altres pares i mares,  ens hem passat una bona estona forrant els llibres dels nostres fills. Hem perdut la paciència eliminant les bombolletes que quedaben i ens hem esgarrifat quan ens hem adonat que no en teníem prou. Desesperat, dissabte a la tarda, vaig anar buscant un lloc on en tinguessi. En vaig trobar en un quiosc. Quan vaig continuar la tasca de forrar els tres llibres que em quedaven vaig notar que el film comprat era molt més prim. Per casualitat vaig veure que a l’etiqueta marcava el gruix: 50 micres. La propera vegada en demanaré de 100 micres.

Poques vegades, per no dir cap, he vist aquesta unitat de mesura especificada en una objecte proper a l’alumne.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà