Estrenes

CONTE DE NADAL

 

Sinopsi

Ebenezer Scrooge, comença el Nadal fent ús del seu habitual mal humor , cridant al seu fidel empleat i al seu alegre nebot. Però aquella mateixa nit els fantasmes dels Nadals passats, presents i futurs es presenten a la seva habitació per fer un viatge on s’haurà denfrentar a una realitat que no vol veure. Així doncs, el vell Scrooge no tindràs més remei que obrir el seu cor i intentar arreglar tot el mal que ha fet abans que sigui massa tard.

Data d’estrena: 13 de novembre de 2009


 

PLANET 51

 

Sinopsi

Aquesta comèdia galàctica tracta sobre un astronauta, el capità Charles “Chuk” Baker, que aterra en el Planeta 51, creient que és la primera persona que el trepitja. Però sorprenentment, descobreix que el planeta està habitat per uns éssers verds amb antenes que viuen en un món que recorda a l’encantadora i innocent Amèrica dels anys 50 i quina única por és ser envaïts per alienígenes …com Chuck.

Amb l’ajuda d’un simpàtic adolescent, Lem, i dels seus amics, Chuck intenta tornar sa i estalvi a la seva nau espacial abans d’ésser capturat.

Data d’estrena: 27 de novembre de 2009

 

LLUVIA DE ALBÓNDIGAS

Sinopsi

“Lluvia de albóndigas” és una comèdia d’animació protagonitzada per Flint, un inventor que quan era un nen no parava de crear estranys aparells per a impressionar a una nena molt llesta, la Samantha, tot i que mai ho va aconseguir.

Passats els anys, Flint es capfica cada cop més en els seus invents mentre la Samantha comença a treballar en una cadena local de noticies como noia del temps, mentre somia amb una gran història del temps que la faci famosa.

Flint finalment inventa una cosa que funciona…una màquina que fa ploure menjar del cel però…!!!

Data d’estrena: 4 de desembre de 2009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *