SINÒNIMS I ANTÒNIMS, APÒSTROF, “C – QU” I DESCRIPCIÓ DE PERSONES

Estem arribant al final del trimestre alumnes de 3r!! Per finalitzar, fem una ullada als sinònims i antònims, l’apòstrof i “c – qu”. També heu de tenir en compte que tots els continguts treballats de català els hem focalitzat a partir de la descripció de persones, com a tipologia textual del trimestre. Per aquest motiu, us deixem la plantilla que heu estat utilitzant a l’aula per elaborar els vostres escrits i una graella de vocabulari ampliat.

RECORDEU!! A la carpeta trobareu la fitxa titulada “Ens posem a prova”, és una mostra de com serà la prova, així que treballeu també els continguts amb aquesta eina.

ÀNIMS!!

SINÒNIMS I ANTÒNIMS

APÒSTROF I CONTRACCIONS

C-QU

plantilla DESCRIPCIÓ DE PERSONES

 

VOCABULARI DESCRIPCIÓ DE PERSONESDESCRIPCIÓ DE PERSONES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà