La casa de colonies.

La casa  per dintre era  molt bonica. Hi  havia una avitasio que no se podia entrar a la esquere el bestibol de les mestres la quina es tava el costat del menjador hi avia unes  escales per nar a les avitacions  dels nens hi nenes  el porxo avia un bang era el devant de la casa de colonies  les avitacions avian lliteres molt  comudes  la avitacions de les mestres estabe elcostat dunaltra avitasio avia una sala per els munitors  hi la porta dentra de casa de colonies al costat de les portes avia uns murs petits per asentarnos tots a fora avia unes sales per nar ha fer feina el porxo avia unes plantes mortes el devant de la casa de colonies avia una paret un mur petit per asentarse hi al davant de les plantes mortes hi avia unes escales de fusta per pogar hi abia una taula rodona hi pogant un cami per nar ha una casa per dintre ere de fer activitats hi unes taules per asentarse  per fe feina afora abia una casa dels munitors hi uncami fins aun mur petit per asentarse  hi una porta en candau que no podiem entrar hi avia abres  grans hi una magatsem que abia matarial hi unaltre casa perfe coses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *