Les nits a la casa de colonies

El primer dia a la nit vam fer un joc i vam guanyar el grup dels XIV perquè ens van separar per grups: Uns eren els SENSE NOM i els altres els FLIPIS, després estaven ELS CAVALLS que eren tots els de CI. A les 22:30 vam anar cap al llit, els de CS vam fer pica-pica amb les xuxes que haviem portat i mentres tant els de CM i CI van fer guerres de coixíns, més tard els de CM de Vallmoll i Picamoixons es van posar a ballar cantan ells les cançons. Quan tots estaven dormin els de CS vam baixar a les lliteres de baix,vam encedre un llum i ens vam posar a xerrar fins a les 2:30 de la matinada.

La segona nit vam fer un altre joc , ens van separar, en un grup anaven els nens i dos monitors, el Carlos i l’Anna, i en l’altre grup anavem totes les nenes que per cert vam ser les que van guanyar. Després vam fer discoteca i com que els de CI estaven cansats se’n van anar a dormir aviat, més tard van marxar casi tots els de CM exepte tres que es van voler quedar, i despes es queixaven de que volien marxar. Quan vam anar cap a les habitacións encara estaven tots els altres que havien marxat avans que nosaltres encara estaven fent gresca, quan tot es va calmar l’Alba va vindre cap a la nostra habitació ens va explicar dos contes d’aquells que et deixen amb intriga.

One thought on “Les nits a la casa de colonies

  1. Ona!:D

    ”més tard van marxar casi tots els de CM exepte tres que es van voler quedar, i despes es queixaven de que volien marxar. ” Que bo jajajajaja.
    Home això de XERRAR FINS LES 2:30 DE LA MATINADA…qui sap si parlavem, o que feiem…
    bueno, ho deixaré am l’intriga…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *