Les activitats de cicle inicial a les colonies

Vam aribar hi ens vam presentar tots. Vam repertir els grups hi la marta hi jo ens va tocar anar amb els nens hi nenes de vallmoll i picamoixons. La primera activitat es fer un cartell dien el titol del grup hi ens deiem els cavalls.  Tambe el Carlos el nostre monitor ens va ensenyar a numerarnos i cridaba ven fort dien numereuvos i el primer deia  som els cavalls hi som setze i deia 1 i l´altre 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 i16 i deien tots ven fort ja hi som tots hi vam seguir fent jocs durant el dia.Quan vam acavar de sopar sestava fent de nit hi vam comensar a fer el joc de nit  i ens vam repertir pels grups dels nens grants hi els grups es deien un els flipis el segon els 14 hi l´ultim els sensense nom hi a la marta hi a mi ens va tocar amb els flipis els nens hi nenes que hi havien ens cuidaben molt pero era el grup que va perdre el joc. Hi el joc tratava de l´ecip que tingues totes les targuetes que els hi feia falta. Hi quan el joc es va acavar el joc van recollir hi vam tirar cap al llit.L´endemar van comensar a fer les activitats del dia la primera va ser anar al bosc a collir romanir i farigola. Quan ja l´havien collit ens vam fer unes bosetes de holor amb les dos plantes aromatiques hi al damunt de les bosetes hi havia una targuetes amb el nostre nom hi divuixos hi vam anar a dinar. A la tarda vam anar a la granja que hi havia a la casa de colonies i alli i havia 5 cabres 3 ovelles 1 conill que es deia lucas hi unes quantes galllines i galls i per alli hi havia una gallineta xineta . Una de les cabres es deia aixa se li havia trencat una banya . Tanbe hi havia una cabra que sestava apunt de escapar per que aquella cabra no parava de enfilarse a les parets hi saltar valles hi per escaparse de la granja  havia de saltar tres valles hi ja n´havia saltat 2.Despres  de acavarse l´activitat vam anar a veure un planetari hi a la marta hi a n mi ens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *