FINAL DE CURS

verano31 Ja s´acaba el curs..!!..Primer de tot, felicitar a tots els pollets perqué la vostra representació del divendres va ser molt xula!!!!! FELICITATS!
També a l´AMPA, que ho va organitzar, com sempre, molt bé.
En segon lloc, recordar-vos que el dimarts 22 de juny s´acaben les classes, fins al 7 de setembre de 2010. Aquest dimarts 22 farem festa al cole però només interna.
Ara sí, vull donar-vos les gràcies a tots els pares i mares dels pollets de P3, per haver-me ajudat tant, i fer-me la meva tasca més fàcil amb els vostres fills/es, per col.laborar en els meus projectes, i respectar la meva feina, GRÀCIES! US DESITJO UN FELIÇ ESTIU A TOTS/ES!!!!!…Ens tornem a veure al setembre a P4! ( gràcies pel detallet). CUIDEU DELS MEUS POLLETS! UN PETÓ!

LÒGICA APLASTANT DE P3

A la pregunta …Qué ponen les gallines?…la resposta va ser ..POLLETS..
a la pregunta…i els ous, ..d´on venen?…DE LES OUERES!!!!!!!!!

JA HO HE DIT..PURA LÒGICA…ÉS CLAR!!!!UN PETÓ!
CARMEN.

GRÀCIES MIREIA!!!!

beso1

Demà dimecres 28, és l´últim dia de pràctiques de la senyoreta Mireia, per aixó des d´aquest raconet m´agradaria també donar-li les gràcies per cuidar tan bé dels vostres fills/es…dels meus “pollets”!!

GRÀCIES PER VENIR TOTS ELS DIES AMB UN SOMRIURE AL ROSTRE, PER FER-NOS RIURE, PER ESCOLTAR-NOS, PER AJUDAR-NOS QUAN HEM NECESSITAT AJUDA, PER SER COM ETS!!!!! UN PETÓ BEN GRAN .

ELS POLLETS DEL SANT JORDI P3 I carmen.

setmana cultural

Aquesta setmana, com ja sabeu , hem estat de celebració! Hem celebrat la setmana de Sant jordi i a més a més, és el nostre 40é aniversari…TOT UN LUXE!!!!! Demà dijous, anem d´excursió a Sta. Coloma de Farners, tota l´escola, de germanor. Portaré la càmera i faré fotos!!! RECORDEU QUE AQUEST DIUMENGE TENIM FESTA AL COLE!!!!!15412-85662

MONA

AQUESTA SETMANA, FENT HONORS A LA XOCOLATA DE LA MONA…EXPERIMENTAREM TOTA LA SETMANA AMB XOCOLATA, FAREM JOCS, DIBUIXOS…TOT AMB XOCO!!..AIXÍ QUE EL DIVENDRES..LA BATA SERÀ MARRÓ!..UN PETÓ!

LA MONA

LA MONA RODONA
AVIAT MENJAREM
GALETES ENSUCRADES
I XOCOLATA CALENT.

CREMA DE SANT JOSEP

Com tots els anys a l´escola Sant Jordi, celebrem el dia de Sant josep fent crema per als més petits i la menjem amb melindros. Aquest any, hem convidat a dos pares a fer crema..són el pare de la Natàlia i el pare de l´Iker que ens faran una deliciosa i dolça crema ….(jejeje) aprofitem que ells es diuen Josep. Gràcies. La festa és el divendres 19 a la tarda, però la crema es farà de matí.

crema
POESIA DE LA CREMA
La crema, quan crema
no és bona crema
cal deixar-la reposar
i posar-la a la nevera
per fer postres l´endemà!

ANIVERSARI DE LA NATÀLIA

aVUI A LA TARDA HEM CELEBRAT L´ANIVERSARI DE LA NÀTALIA!!..HEM MENJAT UNA COCA CASOLANA BONÍSSIMA DE PA DE PESSIC I SUCS, QUE ENS HA FET LA NATÀLIA I LA SEVA MARE, A MÉS ENS HA DONAT UN DETALLET!..gràcies,un petó!…penjaré fotos!

LLENGÜES DEL MÓN

COM JA SABEU , HE COMENÇAT UN PETIT PROJECTE A LA CLASSE A MODUS D´EXPERIMENT, PER APROPAR ALTRES CULTURES ALS NENS I NENES DE LA CLASSE DELS POLLETS. ÉS MOLT SENZILL: APROFITEM QUE A L´AULA HI HA ALUMNES DESCENDENTS D´ALTRES PAÏSOS, AIXÍ CONVIDEM A LES MARES O PARES D´AQUESTS NENS/ES A CONTAR UN CONTE O CANTAR UNA CANÇÓ EN LA SEVA LLENGUA AUTÒCTONA, D´AQUESTA MANERA ELS ALUMNES ESCOLTEN ALTRES LLENGÜES, FAN EMPATIA AMB AQUESTS NENS, I ENTENEN AIXÍ LA SEVA DIFICULTAT PER FER-SE ENTENDRE DE VEGADES, ALHORA QUE ELS NENS DISFRUTEN I APRENEN UNS VALORS MOLT IMPORTANTS DE RESPECTE, A LA SOCIETAT ON VIVIM ACTUALMENT.

La primera convidada ha sigut la Naima, mare de la Rim que ens ha cantat una bonica cançó infantil.
Gràcies Naima. Intentaré afegir un audio per a que sentiu “als pollets” cantant en àrab!!!

ANIVERSARI DEL LAUREN

Aquest divendres passat, a la tarda vam celebrar l´aniversari del Lauren. Vam menjar unes coques de pa de pessic molt bones amb crema de cacau, i uns sucs. Vam ballar tots junts i ens vam fer fotos. (ja les penjaré). Per molts anys guapíssim!!!