GRÀCIES MIREIA!!!!

beso1

Demà dimecres 28, és l´últim dia de pràctiques de la senyoreta Mireia, per aixó des d´aquest raconet m´agradaria també donar-li les gràcies per cuidar tan bé dels vostres fills/es…dels meus “pollets”!!

GRÀCIES PER VENIR TOTS ELS DIES AMB UN SOMRIURE AL ROSTRE, PER FER-NOS RIURE, PER ESCOLTAR-NOS, PER AJUDAR-NOS QUAN HEM NECESSITAT AJUDA, PER SER COM ETS!!!!! UN PETÓ BEN GRAN .

ELS POLLETS DEL SANT JORDI P3 I carmen.

One thought on “GRÀCIES MIREIA!!!!

 1. mireia

  Guau… mil gràcies Carmen !

  Realment no sé que dir… no m’ho esperava, que sàpigues que estic plorant d’emoció jeje us trobaré tant, tant a faltar….

  La veritat és que durant tot aquest temps a l’escola us he agafat molt de carinyo tant a tu, com als petits pollets, i crec que, la que us a de donar les gràcies, sóc jo per deixar-vos estimar i deixar-me forma part d’aquesta petita gran família.

  Als papes i les mames vull dir-vos, que teniu uns fills fantàstics que m’han ensenyat a valorar en cada moment aquelles petites coses, que fan la vida una miqueta més bonica, que són unes personetes amb un cor inmens, que donen sense esperar res a canvi, autèntics, sincers, que diuen el que pensen en tot moment… per això ,crec que a vegades n’hauríem d’aprendre una miqueta més d’ells, perquè els millors mestres són els vostres petits i no pas nosaltres.

  GRÀCIES per tot. M’emporto molts i petits detalls de tots cadascú de vosaltres.

  pd: Carmen jo també tinc una petita sorpreseta per tu demà 🙂 espero que t’agradi!

  Un petó molt i molt i molt gran per tots! M’ha fet moltíssima il·lusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *