LLENGÜES DEL MÓN

COM JA SABEU , HE COMENÇAT UN PETIT PROJECTE A LA CLASSE A MODUS D´EXPERIMENT, PER APROPAR ALTRES CULTURES ALS NENS I NENES DE LA CLASSE DELS POLLETS. ÉS MOLT SENZILL: APROFITEM QUE A L´AULA HI HA ALUMNES DESCENDENTS D´ALTRES PAÏSOS, AIXÍ CONVIDEM A LES MARES O PARES D´AQUESTS NENS/ES A CONTAR UN CONTE O CANTAR UNA CANÇÓ EN LA SEVA LLENGUA AUTÒCTONA, D´AQUESTA MANERA ELS ALUMNES ESCOLTEN ALTRES LLENGÜES, FAN EMPATIA AMB AQUESTS NENS, I ENTENEN AIXÍ LA SEVA DIFICULTAT PER FER-SE ENTENDRE DE VEGADES, ALHORA QUE ELS NENS DISFRUTEN I APRENEN UNS VALORS MOLT IMPORTANTS DE RESPECTE, A LA SOCIETAT ON VIVIM ACTUALMENT.

La primera convidada ha sigut la Naima, mare de la Rim que ens ha cantat una bonica cançó infantil.
Gràcies Naima. Intentaré afegir un audio per a que sentiu “als pollets” cantant en àrab!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *