LA CLASSE DE COTÓ DE SUCRE ENS AJUDA AMB LA INVESTIGACIÓ

Aquesta tarda els nens i nenes de la classe del cotó de sucre ens han visitat per explicar-nos un dubte que va sorgir fa uns dies sobre “de què estan fets els núvols” I que estàvem investigant. Ja ho vam escoltar en un petit vídeo educatiu, però vam saber que ells també ho han treballat a les seves investigacions i en petits grups s’han preparat la presentació per tal de concloure que els núvols estan fets de vapor d’aigua i com funciona el cicle de l’aigua. Quina il·lusió veure amb les ganes que s’ho han preparat i com han comunicat el que ells saben a nens i nenes més petits. I què bé poder-nos barrejar!!! Aquestes activitats són molt enriquidores i significatives.

A més, ens han regalat els seus murals. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

Aquest article ha estat publicat en Investigacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *