CELEBREM LA PASQUA

Aquesta tarda hem anat al teatre a celebrar la Pasqua d’una forma molt especial. Hem assistit al programa de “ràdio FMA I olé” on ens han donat unes consignes a seguir durant l’emissió i hem participat de forma ben activa.

Els convidats eren el Trickter i la Team. Hem recordat el nostre camí cap a la Pasqua ( La Quaresma), on vam pensar què voliem aconseguir escrivint-ho a la samarreta que tenim a classe. També recordant les pedres que vam trobar i que amb l’esforç de tots hem superat. Sort que quan vam votar els candidats per fer el camí va guanyar la Team, perquè JUNTS ACONSEGUIM MOLT MÉS I ENS HO PASSEM MILLOR.

També hi havia uns periodistes que els han fet preguntes i sembla que en Trickster s’està convencent que en equip tot és molt més xulo. A veure si acabem el curs i aconseguim que ens escolti. Finalment hem cantat i ballat la cançó del nostre lema d’aquest any: SOM UN EQUIP!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *