CELEBREM 150 ANYS DE LES SALESIANES AL MÓN

Aquest any les SALESIANES celebren 150 anys des dels seus inicis, quan MARIA MAZZAREL·LO, anomenada carinyosament MAÍN, va fundar la congregació de les SALESIANES. La seva ajuda incondicional a les nenes i joves de l’època la va portar a dedicar-los la seva vida. Treballadora, entregada, senzilla i al servei dels més necessitats.

A principi de curs vam parlar de diferents propostes per tal de preparar una gran festa d’aniversari. A partir les idees que van sortir de tots els nens i nenes de l’escola, aquesta setmana hem anat fent diferents accions i activitats per celebrar.

Hem decorat l’escola de festa amb cintes i globus.

Hem escrit el nostre nom dins del 150 que hi ha dibuixat en una paret del pati.

Hem après, cantat i ballat una cançó dedicada a aquest aniversari.

Hem preparat una foto de grup amb un missatge que hem pensat entre tots i que col·locarem en una càpsula del temps el dia de la festa.

Hem fabricat flors per omplir un test i oferir-lo de regal a les salesianes en senyal d’agraïment per la gran feina que fan.

Hem compartit un matí de jocs tradicionals.

I com no pot ser d’una altra manera, acabem amb una gran festa: amb la Team, el Trickster, les salesianes…  Hem enterrat la càpsula del temps a la muntanyeta de l’escola. Hem participat en un concurs de preguntes sobre els 150 anys de les salesianes. Hem entregat el nostre regalet a les salesianes. I després de bufar el pastís, hem ballat i berenat tots plegats al pati de l’escola.

Aquest article ha estat publicat en Celebracions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *