VEIEM UNA PART DEL NOSTRE COS PER DINS

Aprofitant que estan molt motivats amb l’aprenentatge del cos humà, i especialment amb els ossos, divendres vam estar experimentant amb una samarreta de realitat augmentada que hi ha a l’explora.

A través d’una aplicació educativa hem vist una part del nostre cos per dins. Imaginar el que tenim dins del cos és molt difícil, i aquesta samarreta màgica ens ha permès apropar-nos a la realitat una mica millor. Hem vist el cor, els pulmons, l’estómac i els intestins, però envoltant tots aquests òrgans hi havia part del nostre esquelet: les costelles, unides per l’estèrnum al davant i la columna vertebral pel darrera. També la pelvis l’hem vist una mica. L’esquelet és fort i protegeix els òrgans del nostre cos.

Aquest article ha estat publicat en Investigacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *