L’ESQUELET HUMÀ

A les nostres investigacions estem treballant un munt de coses sobre el cos humà. La que més ens interessa ara mateix és l’esquelet humà. Ja sabem molts noms d’ossos del nostre cos, perquè serveixen i com són. Un dia vam estar muntant un esquelet a la classe tot intentant trobar on anava cadascun dels ossos. Al principi ens en sobraven, va ser molt interessant. I també en vam escriure alguns noms d’ossos del nostre esquelet: l’esquelet humà! Ara estem pensant en un nom pel nostre esquelet.

La setmana passada vam estar fent un esquelet amb plastilina. I  aquesta setmana n’hem fet un amb bastonets de les orelles. Mireu què divertits!!

 

Aquest article ha estat publicat en Investigacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *