PROPOSTA DE LLENGUATGE MATEMÀTIC

Aquestes primeres setmanes a innovamat hem estat treballant els nombres, en concret la relació entre grafia i quantitat a través de jocs amb cartes i daus. Avui us proposo practicar les grafies dels nombres (del 0 al 9), però primer anem a dibuixar-los de formes divertides amb diferents materials: pedres, plastilina, taps, cordill, aliments, peces de joguines… o el que se us acudeixi i que tingueu per casa. Si voleu podeu fer fotos quan els tingueu fets i me les envieu a rosa.delaguila@salesianes.org i així les podem compartir.

 

Visualització prèvia de la imatgeVisualització prèvia de la imatgeVisualització prèvia de la imatgeVisualització prèvia de la imatgeVisualització prèvia de la imatge

Després agafeu un full i intenteu traçar-los amb llapis, color o retolador. Es tracta de practicar, ja sabeu que a la primera molts cops no ens surt, però l’important és provar-ho i a veure com va i sempre tornar-ho a intentar.

Famílies, no és fàcil traçar els nombres, segurament molts els surten al revés o bé els intentaran dibuixar sense seguir una direccionalitat. No passa res. Mica en mica anirem trobant la forma més semblant i polirem el traç. No cal esborrar res (si no és que ells no estan satisfets del que han fet i us ho demanen). Tota pràctica és important!!

Aquest article ha estat publicat en General, Innovamat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *