FEM CAGAR EL TIÓ!

Ens retrobem amb molta il·lusió i energia renovada per encarar aquest segon trimestre. Quines ganes de veure’ls les carones i de xerrar moltíssim sobre totes les emocions viscudes durant aquestes festes. Avui ho hem pogut fer.

I és que a l’escola no vam poder tancar la nostra festa de Nadal. I quan hem arribat a la classe el tió encara hi era. Sort hem tingut que no hagi marxat perquè per fi, avui, l’hem pogut fer cagar. Quina alegria!!! Unes neules boníssimes que ja ens hem menjat, un braçalet i una granoteta saltarina per cadascú. Moltes gràcies, TIÓ, i ara si, FINS L’ANY VINENT!!!

Aquest article ha estat publicat en Nadal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *