SORTIDA AL MUSEU DE LA XOCOLATA

Avui hem anat al museu de la xocolata. Després d’esmorzar, en Rai ens ha explicat com es fa la xocolata. Hem après que el fruit del cacao cal deixar-lo assecar i que després s’esmicola ben petit per fer-ne les diferents xocolates afegint llet, manteca i d’altres ingredients que la fan menys amarg. Tot seguit hem fet un figureta de xocolata desfeta que era calenta, i el Rai les ha posat al congelador una estona perquè es posés freda i poder-les treure del motlle.

Mentrestant ens ha fabricat uns llapis de xocolata calenta per fer un dibuix molt especial, un dibuix de xocolata. Al principi hem estat prudents i hem fet el dibuix però de seguida hem començat a tastar la xocolata i a llepar-nos els dits. Fins i tot hi ha qui ha llepat el full i s’ha menjat el dibuix. Ha estat molt divertit!!!

Un cop finalitzat el taller hem fet la visita pel museu veient totes les escultures fetes de xocolata. Són una passada.

A l’hora de dinar hem caminat fins al parc de la ciutadella on hem dinat i jugat en un parc. Ha fet bon dia a barcelona, dinant teniem sol i no feia fred. Hem passat un dia genial!!!

Aquest article ha estat publicat en Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *