COM CAMINEN ELS LLOPS?

Ja fa dies que estem descobrint diferents curiositats sobre els llops reals. Una que vam descobrir veient un vídeo sobre llops va ser la diferència en la seva forma de caminar respecte els gossos. Com sabeu hi ha algunes races de gos que s’assemblen molt als llops, però si trobéssim per la muntanya unes petjades que ens recoden als llops o als gossos, sabeu com podriem saber qui ha passat per allà dels dos?

Doncs nosaltres a la classe ja ho hem experimentat. Mireu mireu:

Ja veieu, els gossos caminen posant una pota al costat de l’altre, en canvi els llops caminen amb una pota davant de l’altre, de manera que el seu rastre és diferent. Hem comprovat que caminar com un llop és més difícil que com de gos.

Ja en sabem moltes altres de diferències, a veure si us les expliquen!

Aquest article ha estat publicat en Investigacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *