BONS DIES: DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DELS INFANTS

El dia 20 de Novembre és el dia internacional dels drets dels infants a nivell mundial. Els nens i nenes de tot el món tenen drets i ha costat molts anys aconseguir que estiguin definits i tothom els conegui però hi ha parts del món on els nens i nenes no tenen les mateixes oportunitats ni gaudeixen dels mateixos drets. És per això que encara és important prendre’n consciència.

Durant els bons dies d’aquesta setmana n’hem estat parlant a l’aula i aquest matí hem fet un petit acte al pati de l’escola. Han vingut TRISKTER i la TEAM i  ens han recordat la importancia dels drets dels infants, i alguns alumnes de 6è ens n’han representat alguns. Hem cantat i ballat la cançó dels drets dels infants i també hem recordat que som un equip.

Aquest article ha estat publicat en Activitats de classe, Celebracions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *