DECOREM LA NOSTRA PORTA

Ja sabeu que aquest curs som LA CLASSE DELS LLOPS. I durant aquestes últimes setmanes hem estat decorant la nostra porta. Prèviament n’hem parlat a la rotllana per decidir com volíem fer-ho. La idea és donar més personalitat a l’aula i sentir l’espai més nostre. I alhora  tothom que passi pel passadís sabrà com ens diem.

Les idees comunes van ser fer un llop ben gran amb pintura, posar-hi les lletres que digui classe dels llops i dibuixar els nostres propis llops. Més endavant va sorgir la idea de les petjades de llop.

Si voleu veure com ha quedat aquí en teniu algunes fotos:

Aquest article ha estat publicat en Investigacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *