RECEPTES DE CUINA AMB FAMÍLIA.

Aquesta setmana ens han visitat algunes  famílies i ens han ensenyat a fer diferents plats. Hem de dir-vos que estem molt contents i contentes, sempre fa il.lusió rebre a la mare, a la padrina, a la tieta… I sobretot, ens ha encantat poder jugar, construir i degustar els aliments deliciosos que ens heu portat!

Moltes gràcies!

Enllaç a les fotos

Entrepans divertits

Croquetes

Dorayakis

Pastís de Salami:

Ous farcits:

Amanida d´espinacs: 

Pastís de crema i fruita:

 

Aperitius divertits:

 

 

 

 

ELS ALUMNES DE PRIMER FAN UNA VISITA A L´HÍPICA “LLIRI BLAU”

El passat dia 3 de febrer l´alumnat de primer va poder visitar l´Hípica Lliri Blau, que està situada a la mateixa localitat de Linyola. Allí ens va esperar l´Antonio Vallés, propietari de l´hípica. Ell mateix ens va mostrar alguns dels seus cavalls i va tenir l´amabilitat de contestar-nos un munt de preguntes que havíem preparat a
l´escola. Des d´aquí li tornem a donar les gràcies i esperem tornar a visitar l´hípica l´any que ve.

Sortida al Lliri Blau

VISITA D’EN RICARD BONMATÍ

Cada curs la nostra escola participa en el programa “Autors a les aules” que coordina la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. Aquesta activitat, iniciada l’any 1998, pretén promocionar la literatura catalana i el foment de la lectura en l’àmbit de l’ensenyament.

Es tracta d’una iniciativa que pretén potenciar que l’alumnat comparteixi experiències i literatura amb un autor o autora triat prèviament per l’escola. Enguany hem tingut la sort de poder tenir entre nosaltres el poeta i escriptor RICARD BONMATÍ, que molt amablement, ha compartit tot el dia d’avui i amb tots els nens, les nenes i el professorat de l’escola, les seves històries, poemes i saviesa.

Tot i totes, petits i grans hem gaudit molt escoltant-lo i compartint poemes.

Moltíssimes gràcies, Ricard!