Category Archives: cicle superior

ENS VISITA JOSEP M. FUSTÉ BLANCH

Avui, 13 de juny de 2019, ens ha visitat l’exfutbolista del nostre poble, Josep M. Fusté i l’alumnat de 5è i 6è hem pogut gaudir de la seva presència, li hem pogut fer preguntes i ens ha explicat moltes anècdotes de la seva etapa com a futbolista blaugrana. Des d’aquí li volem tornar a donar les gràcies per haver acceptat la nostra invitació i li destigem molta sort!

Enllaç a l’àlbum Ens visita… JOSEP M. FUSTÉ BLANCH

VIII CANTEM 2017 “EL PETIT PRÍNCEP”

Avui hem participat en el VIII Cantem 2017 al poliesportiu de Miralcamp i amb la participació d’uns 300 cantaires de les escoles del Pla d’Urgell. La cantata escollida ha estat “El Petit Príncep” amb el text de Jordi Enjaunes i la música de Ricard Gimeno. Ha dirigit la cantata en Josep Miquel Mindan i els músics de la Jove Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa. L’activitat està coordinada pel professorat de música de les escoles del Pla d’Urgell i pel Servei Educatiu del Pla d’Urgell.

Enllaç a l’àlbum VIII Cantem 2017 “El Petit Príncep”

XERRADA AMB L’ALBERT AGUILERA, CAP D’EDICIÓ DE L’InfoK

Avui ens ha visitat l’Albert Aguilera, cap d’edició del programa informatiu infantil InfoK de TV3. L’alumnat de cinquè i sisè hem gaudit amb la xerrada de l’Albert: hem vist un dels programes, ens ha explicat com fan l’InfoK, li hem fet moltes preguntes i també li hem pogut fer suggeriments.

Des de l’escola El Sitjar, volem agrair a l’Albert la seva visita! Ha estat fantàstic!!!

Enllaç a l’àlbum Xerrada amb l’Albert Aguilera de l’InfoK