Rosenstolz

Des de fa algun temps he ensopegat amb la música pop i rock alemanya -una gran desconeguda al nostre país- i un dels grups que més m’agrada és un grup berlinès anomenat Rosenstolz. Farà aproximadament un mes que van treure el seu últim disc que té com a títol Wir sind am Leben, que podríem traduir com “estem vivint”, una cançó vitalista com totes els seves en les que anima a la vida tot i les dificultats que aquesta comporta. A la seva web, que podeu obrir clicant sobre l’enllaç, podreu sentir la seva última cançó.

Per que fa al món del llatí, els camins de Roma també són camins musicals, al video podreu sentir una cançó en llatí d’aquest grup de no tan àmplia difusió que és diu Amo vitam “Estimo la vida” publicada ja fa alguns anys.


Rosenstolz – Amo Vitam per UniversalMusicEspana

Quant a J. M. Cózar

Doctor en Filologia Llatina i professor de llatí a l'INS Pere Vives i Vich d'Igualada (Anoia).
Aquest article s'ha publicat dins de Música i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *